Klant Contact Punt DRONE SERVICES / PHOTOGRAPHY Maak dan gebruik van het contact formulier dan nemen wij zo spoedig contact met u op en doen wij ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Offerte verzoekAlgemeen informatie formulierContact adresAdres Fotostudio & DroneQ Service Center
Fotografie aan Zee
Loopuytpark 18
1787 AE Julianadorp

In het pand van Galerie de Aller Leukste

Tel: 06-51374555 / 06-27172008

E-mail: fotomee@kpnmail.nl
www.fotografieaanzee.nl
Kvk: 67871755
Btwnr: NL187290647B02
Reknr: NL60INGB0003803571

Bedrijfsnaam: Jim van der Mee Fotografie & Design


DRONEQ AERIAL SERVICES TOEPASSINGSGEBIEDEN

INDUSTRIËLE INSPECTIES

Het inspecteren van offshore installaties, opslagtanks, fabrieken en industrie, schoorstenen en afvoerleidingen, pijpleidingen en pompinstallaties, afsluiters en veiligheidsventielen, koeltorens en overige industriële bedrijfsmiddelen.

TELECOM

Inspecties en het in kaart brengen van telecom infrastructuur zoals satelliet schotels, radio-, televisie- en telefoon zendmasten voor controles op corrosie, beschadigingen, losse bevestigingen en koppelingen.

NUTSVOORZIENINGEN

Inspecties van hoogspanning masten en kabels, windmolens, zonnepanelen, drinkwaterinstallaties, waterzuiveringsinstallaties, etcetera.

INFRASTRUCTUUR

Het inspecteren van bouwconstructies zoals bruggen en viaducten, tram- en trein bovenleidingen, gemalen en overige waterwerken, dijken en zeeweringen, etcetera.

CONSTRUCTIE

Inspecties en het in kaart (cartografie) brengen van bouwterreinen en bouwinstallaties zoals kranen, het vastleggen van bouw vorderingen van gebouwen en overige bouwwerken, support bij hijs- en installatie werkzaamheden, 2D en 3D modelling, volume- en hoogte berekeningen en overige drone aerial ondersteuning.

NATUURBEHEER

Het inspecteren en cartografisch vastleggen van natuurgebieden in 2D en 3D, observeren en tellingen van flora- en fauna, veranderingen zoals bos- en heide gebieden vastleggen, inspecteren op broedplaatsen met thermische camera’s, aerial support bij incidenten zoals bos- en heide branden en overstromingen, zoeken naar verdwaalde of onbevoegde personen.

LANDBOUW

Het inspecteren en vastleggen van agrarische terreinen en ondersteuning bij agrarische activiteiten zoals het in kaart brengen van gezonde en zieke gewassen, besproeien van gewassen en vele overige toepassingen.

CINEMATICS & FOTOGRAFIE

Hoge-resolutie film- en/of foto opnames tijdens video- of visuele inspecties, evenementen of objecten zoals gebouwen en daken van fabrieken, bedrijven, woningen, winkelcentra en bedrijfshallen met speciale aandacht voor staat van onderhoud en voorzieningen zoals antennes, airco’s en ventilatie pijpen en overige voorzieningen.