FotografieAanZee / Sectie Drone Center

DroneQ Maritime Aerial Services


To invent a drone is nothing.
To build one is something
But to fly is everything.

Fotografie aan Zee is officieel DroneQ Operation Center

Onze diensten; Maritime Services, UAS project management, Industriële Inspecties, Asset Lifecycle management, S.A.R. , Cinematography.

DroneQ is volledig DJI UTC Inspection gecertificeerd. Alle DroneQ piloten hebben de internationale UTC Inspection opleiding doorlopen, hebben het examen afgelegd en zijn gecertificeerd voor het professioneel en veilig inspecteren van industriële objecten en het uitvoeren van Aerial Mapping, waaronder 3D mapping van gebieden en objecten. UTC Inspection heeft een focus op observatie van gebouwen en constructies, elektrische distributie, gas- en olieleidingen, bosbouw, cartografie en natuurbescherming. Met de UTC Inspection certicering kan de kwaliteit van piloten en klantdata geborgd worden door het hoogstaande kwaliteit niveau welke vereist is voor de certificering UTC Inspection! Operaties worden uitgevoerd onder ROC-L of RPA-L. De drone’s hebben een BvL cq BvI.


FOTOGRAFIEAANZEE / SECTIE FOTOGRAFIE

Fotografie


Beauty can be seen in all things,
Seeing and composing the beauty
is what separates the snapshot from the photograph.
-Matt Hardy

Bij Fotografie aan Zee kunt u terecht voor alle fotografie disciplines. M.n. studio-, bedrijfs-, vastgoed-, interieur-, trouw-, evenementen-, en portretfotografie.


Het Drone-Q team creëert prachtige producten


SNEL – INNOVATIEF – VEILIG – GRONDIG – FLEXIBEL – ADAPTIEF
Op het gebied van Aerial mapping, Video-, Visuele- en Thermische Inspectie.
En natuurljk leveren we ook CINEMATICS & FOTOGRAFIE diensten

 

UTC INSPECTION CERTIFIED

DroneQ is volledig DJI UTC Inspection gecertificeerd. Alle DroneQ piloten hebben de internationale UTC Inspection opleiding doorlopen, hebben het examen afgelegd en zijn gecertificeerd voor het professioneel en veilig inspecteren van industriële objecten en het uitvoeren van Aerial Mapping, waaronder 2D en 3D mapping van gebieden en objecten. Hiermee kan de kwaliteit van piloten en klantdata geborgd worden door het hoogstaande kwaliteit niveau welke vereist is voor de certificering UTC Inspection!

Naadloze ondersteuning

Fotografie aan Zee sluit op de meest flexibele wijze naadloos aan op uw verwachtingen, business- en operationele processen, en vullen uw specifieke eisen en wensen optimaal in. Met vanzelfsprekend goede nazorg.

Hoge Kwaliteit Eindproducten

Wij besteden veel zorg aan voorbereiding en uitvoering, of het nu gaat om een fotoshoot of Drone inspectie. Alleen zo kom je tot een goed product.

Innovatief


Samen met klanten gewenste oplossingen ontwikkelen en toepasbaar maken

Woningfoto's slechts €230 , met luchtfoto's €400,-

Bestel nu